Diensten

Leer meer over ons diensten

Stomerij en Wasserij Service

Adam Cleaning Service verleent toegewijde voordelen van wassen service en valet in Groot-Nederland.

Wasservice

Wij bieden de beste wasservice aan in Nederland. Het leven in Nederland kan redelijk druk worden, vooral met alle entertainment zoals vrienden en familie. Met Adam Cleaning Service kan een groot deel van je dag toegewijd worden aan je vrienden en familie met onze productieve wasservice!

Al ons wasservice diensten

Wassen en vouwen service

Stomerij service

Strijkservice

Kledingreparaties

Stomerij ophaal en bezorgservice

Betaal met Pin of IDEAL

Ophaal service

Plaats online een bestelling. Kies een tijd en plaats waar u wilt dat wij uw bestelling halen en bezorgen. We staan vanaf 6 uur ‘s ochtends voor u klaar! Bestellen met een eigen account biedt voordelen. U kunt kortingspunten sparen en alle betalingen online afhandelen Bestel online.

Dezelfde dag/24Hr service of sneller

Dat kunnen we doen! Wij halen en leveren gratis thuis, op kantoor of in uw hotel. Kies een tijd die het beste bij u past en we zijn er zo. Bent u bijvoorbeeld toe aan een dringende stomerijdienst? We kunnen dat ook regelen. Houd er rekening mee dat een snelle ophaal- en bezorgservice extra kosten met zich meebrengt.

Wassen, stomen & strijken

Adam Cleaning Service wast en vouwt, strijkt, stoomt en repareert. Wij doen dat zorgvuldig, met liefde en veel plezier. Daarbij houden wij ook rekening met uw specifieke wensen. Ophalen en bezorgen kan ‘s ochtends vroeg voor het werk tot ‘s avonds laat.