Bedrijven

Everything you need to know

Commerciële schoonmaak

Adam cleaning heeft meer dan 15 jaar ervaring in commerciële schoonmaak in heel Nederland en ons toegewijde team begrijpt de nuances die gepaard gaan met verschillende soorten commerciële schoonmaak. We werken met bedrijven van elke omvang in tal van industrieën, van eenmanszaken tot multinationale ondernemingen.

Hotels

Adam CSC Cleaning Service Center zorgt uitstekend voor uw wasgoed. Met wasgoed bedoelen wij: kleding, dekbedden, kussens, gordijnen, lakens en dekbedovertrekken. Ophalen en bezorgen is gratis voor de 24-uurs service! Als u specifieke instructies heeft, kunt u ons dit laten weten op het online bestelformulier. U hoeft uw was niet te sorteren, maar om de kans op ongelukken te minimaliseren, geeft u ons uw delicate en / of nieuwe artikelen in een aparte tas, zoals een nieuwe rode broek, die apart moet worden gewassen om te voorkomen dat ze worden verpest andere kleding. En zorg ervoor dat u ook alle items, zoals pennen en sleutels uit uw zakken verwijdert!

Bed en Breakfast (B&B)

Ieder gast wordt gelukkig van een verblijfplaats met schoon beddengoed en handdoeken. Adam Cleaning Service wast, strijkt en mangelt linnengoed schoon en strak. Verhuurt u 2 huizen of meerdere, we kunnen u de service bieden die u nodig heeft.

Cruise & Zeevaart

Heeft uw schip ad hoc een wasserette nodig voor het linnengoed van uw passagiers, dan kunnen wij u snel van dienst zijn. Adam cleaning service kan binnen korte tijd het linnengoed van uw schip verzorgen, zodat u weer op tijd kan vertrekken naar uw volgende bestemming.

Spa & Sauna

Schone handdoeken voor uw spa of sauna zijn van essentieel belang in uw establishment. Wij kunnen de handdoeken vouwen in ieder vorm dat u wenst. En wij kunnen halen en bezorgen rondom de bezoektijden van uw gasten.